Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Kullanarak Cristiano Ronaldo İle Tanışabilirsiniz

En sevdiğiniz şarkıcı ya da futbolcu ile tanışmak için ne kadar öderdiniz? Peki ya dijital para ile ödeme yapmak isteseniz?

Çevrimiçi bağış toplama platformu olan CharityStars,  bir ödeme metodu olarak Bitcoin‘i kabul etmeye başladığını duyurarak bunu gerçekleştireceğini belirtti.

Cristiano Ronaldo İçin Bitcoin

Birkaç gün önce, 36.000 dolar değerinde Bitcoin ile açık artırma galibi olan kişi futbol şampiyonu Cristiano Ronaldo ile tanışma fırsatı buldu. Bu açık artırmadan elde edilen gelir, yoksul çocuk ve ailelere eşsiz deneyimler kazandıran Dernek olan Forever Dream Vakfı‘na bağışlanacak.

CharityStars‘ın kurucu ortağı ve CEO’su Francesco Nazari Fusetti şunları söyledi:

CharityStars, bağış toplama endüstrisinin önde gelenlerinden olmaya çalışmakta; Bu nedenle, Kripto Parayı platformumuza entegre etmek, bağışçılar için daha fazla şeffaflık sağlamak ve 500 hayır kurumunun para kazanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılan bir hareket.”

VIPler Hayır İşlerini Seviyor

Müzayedeler CharityStars platformu aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Ünlülerle buluşmanın dışında, katılımcılar lüks ürünler satın alarak Uluslararası Af Örgütü, Meme Kanseri Şimdi, Çocukları Kurtarın, Croce Rossa Italiana, Gülümseme Operasyonu, Bir Dilek Tut gibi birçok hayır kurumuna bağış yapmış oluyor.

Platformda, Vivienne Westwood, Giuseppe Cipriani, Leo Messi ve daha birçok VIP ile akşam yemeği yeme veya buluşma fırsatı bulabilirsiniz. İtalyan MotoGP şampiyonu Valentino Rossi de motosikletinin kopyasını kazanana vermek için bir müzayedede yer alıyor.

Blockchain ve Hayır İşi Meseleleri

CharityStars, daha şeffaf bir sisteme sahip olmak için Blockchain teknolojisini entegre etmeyi planlıyor. CharityStars bunu yapan ilk kuruluş değil. Örneğin, İtalyan Helperbit, doğal felaket bağışı sektöründe de benzer bir iş yapıyor. 2016‘da Helperbit, İtalya çevre derneği Legambiente‘ye, kampanyası için The Rebirth‘ın depremlerden etkilenen İtalyan bölgelerinde genç girişimcilere  para toplama konusunda yardım etti.

Bitcoin ve Blockchain ile ilgili diğer bir hayır derneği olan BitHope, platformlarında barındırdıkları kampanyalara fon toplamak için sadece dijital para kullanan, Bulgar hükümet dışı bir organizasyon. Bitcoin Charity web sitesinde de görebileceğiniz gibi, Bitcoin‘i bir ödeme yöntemi olarak kabul eden bir çok dernek var. Kripto Paralarınızı hangi iyi işte harcayacağınız ve hangi yıldız ile akşam yemeği yiyeceğiniz ise size kalmış.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment