Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mike Novogratz’dan Bitcoin Yatırımcısı İçin İyi, Alt Koin Yatırımcısı İçin Kötü Haber!

Goldman Sachs’ın eski yöneticilerinden olan ünlü milyarder Mike Novogratz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) önümüzdeki 18 ay içerisinde daha önce Aralık ayında ulaştığı 20.000 dolarlık rekorunu kırmasını beklediğini vurguladı.

Alt Koinler İçin Kötü Haber

Novogratz CCN kaynağına verdiği röportajda 6.000 doların oldukça sağlam bir nokta olduğunu ve sıradaki rallinin 10.000 dolara doğru olacağını dile getirdi. Ünlü boğa bunun yanı sıra bu sefer diğer kripto para birimlerinin ”bu kadar çabuk yükselemeyeceğini tahmin ettiğini” vurguladı.

”Ethereum’un aralarında en büyük olduğu, sonra Ripple’ın geldiği diğer koinlerin ise bir kullanım alanı kanıtlamaları gerekiyor değil mi?”

Periyodik cetvelde yer alan 118 elementin arasında sadece altının bir değer saklama özelliği taşıdığını belirten Novogratz, diğer kripto para birimlerinin de aynı Bitcoin gibi buna benzer bir özelliğe sahip olmak zorunda olduğunu vurguladı. Novo geçtiğimiz Şubat ayında yaptığı bir başka açıklamada BTC’nin ”dijital altın” olacağını ifade etmişti.

Bakır gibi başka elementler de olduğunu söyleyen Novogratz, bunlara değer verilmesinin temel sebebinin, bunların insanlar tarafından kullanılması olduğunun altını çizdi. Aynı bakır gibi diğer kripto para birimlerinin de benzer bir kullanıma sahip olmasının elzem olduğunu açıklayan milyarder isim, bunun ”insanları topluluğa katmak, geliştiricilere ulaşmak ve bir şeylere değer olmak ile” yapılabileceğini aktardı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment