Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Milyarderlerinin Filmi Çıkıyor!

Cameron ve Tyler Winklevoss ikizlerinin Bitcoin hikayesi beyaz perdeye aktarılacak.

Winklevoss ikizlerinin Facebook ile ilgili geçmişlerini zaten Social Network filminde görmüştük. Gemini’nin kurucusu olan bu kardeşlerin şimdi de kripto para maceralarını izleyeceğiz.

Accidental Billionaires kitabının da yazarı olan Ben Mezrich yakın zamanda Bitcoin Billionaries adlı bir kitap yazdı. Winklevoss kardeşler şimdi kendi hikayelerinin anlatıldığı bu kitabı beyaz perdeye uyarlamak istiyorlar. Winklevoss kardeşlere Greg Silverman ve Jon Berg de destek olacak ve böylece çıktığı dönemde çok satanlar arasına giren bu kitabın film uyarlamasını göreceğiz.

Herkes Heyecanlı

Bitcoin Billionaries kitabında Winklevoss ikizlerinin kripto para maceraları anlatılıyor. Kitapta ikizlerin Facebook ile yaşanan ayrılığın ardından Ibiza’ya gitmeleri, burada Bitcoin hakkında bilgi sahibi olmaları ve zaman içerisinde nasıl dünyanın ilk Bitcoin milyarderleri haline geldikleri anlatılıyor. Başta Winklevoss ikizler ve yapımcılar olmak üzere herkes bu filmi heyecanla bekliyor gibi görünüyor. Silverman da filmle ilgili şunları söylüyor:

“Cameron ile Tyler’ı yıllardır tanıyorum. Oğlum Caleb da geçen yaz Winklevoss Capital’da staj yaptı. Orada oğluma bu kitabı vermişler. Kitabı onunla birlikte birkaç gün içerisinde bitirdik. Kitabı bitirir bitirmez Winklevoss kardeşlerin başlarından geçen hikayelerin film olacağını anladım. Adeta Rocky 2’nin Wall Street versiyonunu çekiyoruz. Harika bir film olacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment