Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Neden Düşüyor? En Hızlı Fon Toplayan Kripto Para Projesi WienerAI 7 Milyon Doları Aştı

Lider kripto Bitcoin yeniden düşüş trendine girerek 60 bin dolar desteğini kırdı. Altcoin yatırımcıları arasında da hüsrana yol açan Bitcoin neden düşüyor?

Bitcoin’in düşüşü için tek bir sebep göstermek mümkün olmuyor. Lider kripto hem geleneksel hem de kripto para piyasalarındaki bir dizi olay sebebiyle gerginlik yaşıyor. 

Bitcoin’in düşüşünde etkili olan sebepler arasında MTGOX iadelerinin bu ay başlaması, Almanya Hükümeti’nin BTC satışlarına devam etmesi, ABD Sillkroad varlıklarının satılmaya başlanması bulunuyor. 

Geçtiğimiz gün ABD’de açıklanan İş İmkanları ve Personel Değişim Oranı (JOLTS) verisi istihdam cephesinde güçlü bir duruş yansıtırken ABD Merkez Bankası FED Başkası Powell’ın faiz indirimlerine dair bu yıl için pek de iyimser olmayan bir tablo çizmesi Bitcoin’i negatif etkileyen gelişmeler arasında yer alıyor. 

Geleneksel dışı bir varlık olarak geliştirilmesine rağmen kripto paralar geleneksel para politikalarının etkilerinden nasibini alıyor. CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin’deki düşüş, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 2,5’i geçiyor. 

Son 1 ayda yüzde 13 civarında değer kaybeden BTC, mevcut fiyatıyla 60 bin 223 dolardan işlem görüyor. Daha da gerilemesi durumunda BTC için en yakın durak 58 bin 500 dolar olarak kabul ediliyor. Bu eşiğin geçilmesi halinde BTC’nin 52 bin dolara kadar düşüş endişesi yaratacağı ifade ediliyor. 

BTC’deki düşüş tüm altcoinlerin performansını etkiliyor. Belirsizlik ve endişenin hakim olduğu kripto para piyasasında yatırımcılar, daha kısa vadede kar getirecek projelere yöneliyor. Kısa vadeli yatırım seçenekleri arasında ön satış coinleri büyük bir yer kaplıyor. Yatırımcılar, ön satış performansına göre karar vererek düşük fiyatlarla yatırım yapma ve borsa listelemeleri anında hızlı kazanç elde etme motivasyonuyla hareket ediyor. 

En hızlı fon toplayan ön satış coinleri arasında yer alan WienerAI projesi, bahsi geçen girişimler arasında ön plana çıkıyor. Gelin birlikte WienerAI ön satışını inceleyelim. 

WienerAI Token Ön Satışı 7 Milyon Doları Aştı

İndirimli fiyatlardan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcı sayısı tüm hızıyla artıyor. Erken dönem yatırımcılar için düzenlenen ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonlar 7 milyon doları aşıyor. 

Yapay zeka destekli bir kripto coin projesi olan WienerAI, popüler bir köpek coin olmasının yanı sıra işlevsellik sunuyor. Katılımcılarına Sosis Ordusu adını veren proje, yapay zekadan aldığı güç ile token sahiplerinin kripto yatırım kararlarını desteklemek istiyor. 

Blok zincirini yapay zeka teknolojisiyle buluşturan WienerAI projesinin merkezinde WAI token yer alıyor. En gelişmiş teknolojilerle donatılan WAI tokenler, sahiplerine hem destek oluyor hem de kazanç sağlıyor. 

Topluluk odaklı bir yol haritasına sahip proje, hızlı ilerleyen ön satışı ile hem amatör yatırımcıların hem de balinaların radarına takılıyor.

WienerAI Tokenin Öne Çıkan Özellikleri Neler?

Yatırımcıların yapay zeka destekli köpek coin WienerAI token satın alma kararını etkileyen özelliklere göz atalım. 

  • Ralli Potansiyeli – Kripto piyasasında yaşanacak olası bir boğa koşusunda ralli yapma ihtimali yüksek kabul edilen bir yapay zeka girişimi olan WienerAI token, gelecek vadeden projeler arasında yer alıyor.
  • Yapay Zeka Desteği –  Geleceğin teknolojisi olarak gösterilen yapay zekadan güç alarak kripto yatırım kararları noktasında gelişmiş yatırım partnerliği sunması, WienerAI platformunu pek çok kripto projesinin önüne geçiriyor. 
  • İşlevsellik –  Pek çok meme coin topluluk desteği ve viral popülerlik odağıyla geliştiriliyor. Bu projelerin aksine WienerAI, hem popüler bir köpek coin olmayı istiyor hem de yatırımcısına işlevsellik sunmayı amaçlıyor. 
  • Staking Mekanizması – Ethereum blok zinciri üzerinde geliştirilen WienerAI tokenler, Proof of Stake (PoS) mekanizmasını bullanıyor. Bu mekanizma, katılımcıların staking avantajlarından faydalanarak pasif gelir elde etmesine olanak tanıyor. 
  • Proje Planı – Deneyimli yatırımcılar, herhangi bir kripto projesine dahil olmak için detaylı bir yol haritası görmek istiyor. Geleceğe yönelik planlarını açıkça paylaşan ve şeffaflığı ön planda tutan WienerAI, bu noktada da pek çok rakibinden ayrılıyor.

Fiyatlar Artmadan WienerAI Nasıl Satın Alınır?

Ethereum tabanlı WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar, düzenlenen ön satış etkinliğine yoğun ilgi gösteriyor. Borsa listelemeleri öncesinde fiyatlar artmadan yatırım yapma şansı sunan ön satış, kademeli fiyat politikası ile dikkat çekiyor. 

WAI token fiyatı her aşamada artırıldığından erken dönem yatırımcılar daha fazla avantaj elde ediyor. Projeye ne kadar erken dahil olunursa listeleme anındaki potansiyel kazanç o kadar fazla oluyor. 

Mevcut aşamada yatırımcılar WAI token başına 0,000724 dolar ödüyor. Token sahipleri dilerse WAI tokenleri stake ederek yüzde 163 oranındaki APY’den faydalanabiliyor. Staking paneline göre ETH bloğu başına ödül ise 3938 WAI token oluyor. 

Projeye ilgi gösteren kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile Wiener AI token ön satış etkinliğine dahil olabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!