Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

‘Bitcoin Neslimizin En Sıra Dışı Balonu’

Bitcoin’de bir boğa sezonu yaşandığı zaman gerçekten fiyatlar akıl almaz derecede büyük artışlar gösteriyor. Ancak daha sonra döngüde ayı sezonuna girdiğimizde ise, fiyatlarda yine çok keskin düşüşler dikkatleri çekiyor.

Daha önce konuyla ilgili olarak yapılan analizlerde, Bitcoin’deki boğa sezonlarının en az 3.4 katlık bir artış ile sonlandığı ortaya çıktı. Örneğin Nisan 2013’te yaşanan boğa sezonu ile birlikte Bitcoin fiyatı tam 320 kat artmıştı. Benzer bir ralli Aralık 2017’de de yaşanmış ve Bitcoin fiyatı tam 15 katlık bir artış yaşamıştı.

Bu durum ile ilgili olarak CCN adlı kripto para haber sitesine bir demeç veren ünlü trade Cole Garner ise, Bitcoin’i ‘neslimizin en sıra dışı balonu’ olarak niteledi. Başarılı isim, şöyle konuştu:

”Her boğa piyasasında en kötü 4 kat artış yaşanmış. Bu durumun gelecek boğa sezonunda da yaşanmasını bekliyorum. Hatta şunu da söyleyebilirim ki, Bitcoin’de yaşanan her boğa sezonu, bir öncekinden çok daha dramatik seyrediyor. Bitcoin, bu nesilde daha önce görmediğimiz özelliklere sahip, .ok sıra dışı bir ürün.”

Gerçekten de lider kripto para biriminin gösterdiği fiyat grafiği, daha önceki hiçbir geleneksel ürün ile bağdaşmaması ile dikkat çekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment