Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HTC’nin Blockchain Telefonuna Bitcoin Cash Desteği Geliyor

HTC firmasının ürettiği Blockchain telefonuna Bitcoin Cash desteği geliyor. Konuyla ilgili olarak HTC ve Bitcoin.com arasında bir iş birliği anlaşması imzalandığı ifade edilirken, bu anlaşma kapsamında da Bitcoin.com’un geliştirdiği Bitcoin Cash cüzdanının HTC’nin Exodus adlı Blockchain telefonunun yeni modellerinde yer alacağı açıklandı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama HTC merkeziyetsizleştirme yöneticisi Phil Chen, bu olaydan dolayı oldukça mutlu olduklarını söyledi.

Geçen Şubat ayına kadar sadece Bitcoin ve Ethereum’u destekleyen Exodus modeli telefonları HTC firması, sürekli olarak güncelliyor. Bu güncellemelerden birisi de elbette ki farklı kripto paraların desteklenmesi süreçlerini içeriyor.

Telefonun şu an için 700 dolar fiyatına sahip olduğu ifade ediliyor. Ancak gelecek dönemde Exodus 1 yerine yeni nesil bir Blockchain telefonunun çıkması bekleniyor. Daha önce konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Phil Chen, bu yeni model telefonun daha ucuz olacağını söylemişti.

Chen’e göre, bu telefonun fiyat aralığı ise 200 ila 300 dolar arasında olacak ve bu durum HTC’ye son dönemde ciddi şekilde rekabeti artan Blockchain telefonları piyasasında bir avantaj sağlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment