Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Rekoru Tekrar Yaşarken Paribu, Koinim ve BTCTürk’e Erişim Sıkıntıları Yaşanıyor

Türkiye’nin en büyük borsaları Paribu, Koinim ve BTCTürk Bitcoin rekor fiyatları gördüğü bu dakikalarda kullanıcılarına erişim problemleri yaşatıyor.

Sosyal medya ve diğer platformlardan kullanıcıların bildirdiği üzere erişim sıkıntıları yaşamaya başlanması sonrasında, bir çok kullanıcı kendilerinin de borsalara giriş yapamadığını belirtti ve belirtmeye devam ediyor.

Türk Bitcoin borsalarının resmi hesaplarından henüz durum ile ilgili resmi bir açıklama yapılmamasına karşın, borsalara erişim piyasanın en hareketli olduğu dakikalarda sağlıklı şekilde sağlanamıyor.

Kullanıcılar tedirginlik yaşıyor olsalar bile kimileri “Hareketli piyasanın yarattığı yoğunluktan” olduğunu düşünüyorken, kimileri ise “Bu gibi sıkıntılar böyle zamanlarda yaşanmamalı. Borsalar bu anlara hazırlıklı olmalı.” şeklinde ifadeler ile olayı değerlendiriyor.

Bitcoin ise CME Group’un açıklaması sonrasında rekoru yaşamaya devam ediyor. 24 saatlik değişme baktığımızda Coinmarketcap verilerine göre %6.8’lik bir yükselmeyle haber saatine göre 6538$’dan işlem görüyor.

bitcoin rekor 6500 dolar

Segwit2x’e kısa bir süre kala Bitcoin’in böylesi hareketlilik göstermesi ve yükselmesi yatırımcıları sevindirsede, bir çok yatırımcı için bir balon olduğu ve her an patlayabileceği korkusu yaratmış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment