Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Düşmanı Schiff: Bitcoin’i 10 Dolardan Almayarak Hata Ettim!

”Altın sevdalısı” Peter Schiff, sadece altına olan bağlılığı değil aynı zamanda bunun rakibi olarak gördüğü Bitcoin‘e karşı eleştirileri ile de sektörde adından çokça söz ettirmeyi başardı.

Schiff yakın zamanda ünlü kripto para yatırımcısı Anthony Pompliano ile yaptığı röportajda zamanında 10 dolardan Bitcoin almadığı için hata ettiğini kabul etti ve olaylar oldukça ilginç bir hal aldı.

”Şimdiden kendimi dövüyorum. Bu fırsata sahiptim ve o zamanlar Bitcoin alsaydım şimdi çoktan milyarder olabilirdim. İlk olarak bunu duyduğumda Bitcoin satın almalıydım.”

Schiff, ilk zamanlar Bitcoin almış olsaydı şu an milyarder olmuş olabileceğini kabul etmesine rağmen kripto para karşıtlığından ödün vermedi ve Bitcoin partisinin atık bittiğini, şu an kimsenin bunu almaması gerektiğini dile getirdi:

”Sadece zamanında bunu almama hatası yaptığım için bu hatamı çok aç gözlü olup şu an Bitcoin satın alarak telafi etmeye çalışacak değilim. Alım satım işi artık bitti.”

Schiff ve Pompliano tartışmasında ünlü altın yatırımcısının üzerinde durduğu en temel nokta Bitcoin’in içsel bir değere sahip olmaması ve bir alım satım aracı olarak fazlaca volatil olmasıydı. Ancak buna rağmen Bitcoin özellikle son aylarda altına kıyasla çok daha dengeli bir görüntü çizmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment