Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yemeksepeti’ne Kripto Para Ödeme Desteği Mi Geliyor?

Bitcoin ve kripto paralar ilk piyasaya çıktıkları tarihlerden bu yana dark web gibi platformlardan uyuşturucu veya buna benzer ürünleri satın almak için kullanılmış olsalar dada, artık dünya çapında büyük bir meşrutiyet kazandılar ki bunun en büyük kanıtlarından birisi de Türkiye oldu.

Türkiye içerisinde binlerce mağaza kripto para ile ödeme seçeneği getirdi ancak Yemeksepeti gibi devasa bir kuruluşun kripto para ödemeleri getirmesi, kesinlikle bu sektörün ne denli büyüdüğünün ispatı olarak sunulabilir.

Yemesepeti’ne Kripto Para Desteği

BloombergHT’de yayınlanan Girişimcilik Dünyası programına katılan Yemeksepeti CEO’su ve başarılı yatırımcı Nevzat Aydın, kendisine yöneltilen Facebook’un Libra projesine benzer bir proje yapıp yapmayacağı sorusuna yönelik oldukça kritik bir yanıt verdi.

Hali hazırda Almanya içerisinde bir blockchain yatırımı yaptığını belirten Aydın, kripto para ödemesi hakkında da şunları dile getirdi:

”Şu an BDDK tarafında sorunlar söz konusu kripto paraları kabul etme konusunda ve onların düzeltilmesi gerekiyor. Muhasebesel anlamda bir takım problemler var. Para iadelerinde sorunlar var. Bunlar hallolduğu taktirde Yemeksepeti de kripto para kabul eden işletmeler arasında yer alacaktır.”

Yemeksepeti’ne Bitcoin veya diğer kripto paraların ödeme olarak eklenmesi, kesinlikle Türkiye’de kripto para bilinirliğini arttıracak bir hamle olacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment