Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, SpaceX ve Elon Musk’tan Daha Popüler!

Veriler asla yalan söylemez ve son yedi günün verilerine bakıldığında, lider kripto para birimi Bitcoin‘in Google ve sosyal medya aramalarında birçok popüler konuyu ve insanı geride bıraktığını görmek mümkün. Bitcoin temalı aramaların Elon Musk ve SpaceX roketinin fırlatılmasını bile geçmesi, kripto para birimi kabulünün ve tanınmasının ne boyuta geldiğini de gözler önüne sermekte.

Elon Musk’ın birçok önde gelen finansal ve teknolojik kurumun yöneticiliğini veya kuruculuğunu yapmış olmanın yanı sıra sosyal medyadaki yorumları ile tanınıyor olduğu bir gerçek. Dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar ve ”geekler”, Güney Afrikalı ünlü yatırımcıyı ve onun elektronik araçları ile SpaceX roketlerini heyecanla takip etmekte.

Ancak görünüşe göre son yedi gün içerisinde insanların dikkatini Elon Musk ve SpaceX’ten çok ilk ve hala lider kripto para birimi BTC çekmiş.

Google Trends ww 7 days

Google Trends’in dünya çapındaki son yedi günlük grafiğine bakıldığında, ne Elon Musk’ın ne de SpaceX roketlerinin tek bir anlık sıçrama dışında Bitcoin’e olan ilgiyi geçemediği ve yanına bile yaklaşamadığı görülmekte.

Elon Musk bütün bunların yanı sıra kripto para dünyasına da son dönemlerde yaklaşmaya başladı ve geçtiğimiz günlerde yaşanan Dogecoin olayı bunun bir kanıtı. Ünlü isim 1 Nisanın devamında Dogecoin’in resmi Twitter hesabı tarafından yapılan ankette Dogecoin CEO’su seçildiğini kabul etmiş ve DOGE’nin kendi favori kripto para birimi olduğunu belirtmenin yanı sıra, profiline geçici bir süreliğine Dogecoin CEO’su unvanını da eklemiş ve ilgili kripto para biriminin kısa sürede %35 yükselişe geçmesini sağlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment