Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin SV Bir Gün İçinde Değerini İkiye Katladı, Fiyat Bitcoin Cash’i Geçti!

Kripto para sektörünün en fazla tartışılan projeleri arasında yer alan Bitcoin SV, deyim yerindeyse roket takmış gibi uçuyor!

Sabah saatlerinde yüzde 20 oranında yükselen kripto para, günün ilerleyen saatlerinde de akıl almaz yükselişine devam etti ve yaklaşık yüzde yüz oranında artarak, değerini sadece tek bir günde ikiye katladı.

Bugün içinde gerçekten de pek akıl ve mantık sınırları ile bağdaşmayan bir şekilde iki katına çıkan Bitcoin SV, bu son artış ile birlikte en değerli kripto paralar listesinde 5. sıraya kadar yükseldi ve Bitcoin Cash’i de artık iyiden iyiye tehdit etmeye başladı!

Koin Bazında Fiyat, Bitcoin Cash’i Geçti

Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda yüzde 96.22’lik bir artışla tam 330 dolara çıkan Bitcoin SV, bu artış ile birlikte Bitcoin Cash’i de geride bıraktı. Bitcoin Cash’in de gün içinde yüzde 23 oranda artmasına rağmen, şu anda koin bazında Bitcoin SV’nin gerisinde kaldığını belirtmek gerekiyor.

Bu artışın arkasında tam olarak ne olduğu konusunda farklı görüşler olsa da, gelinen noktada Bitcoin SV yatırımcıları, harika bir gün geçiriyor.

Yıla 98 dolar seviyelerinden başlayan kripto para, bugüne gelindiğinde ise sadece iki haftalık bir sürede değerini yaklaşık 3.5 kat arttırmayı başardı.

Tabii ki, bu kadar kısa sürede bu kadar sert bir artış yaşayan projeye, tam da şu noktada yatırım yaparken çok ama çok dikkatli olmak gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment