Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Teksas, Kripto Paraları Yatırımcılar İçin Büyük Bir Tehdit Olarak Görüyor

Amerikan eyaleti Teksas’ın regülatörleri, kripto paraları yatırımcılar için çok büyük bir tehdit olarak gördüklerini, yayınladıkları yeni rehberde deklare etti.

Bu yıl onuncu sayısı çıkan Teksas Yatırımcı Rehberi: Akıllı Yatırım ve Finansal Sahtekarlıktan Kaçınmak İçin Yapılması Gereken Şeyler adı rehberde kripto paralar; yatırımcılar için çok büyük bir potansiyel tehlike olarak ifade edildi.

Kripto paralar ile ilgili olarak rehberde, şu ifadelere yer verildi:

”En riskli kripto para yatırımlarında; projeyi pazarlayan kişiler vaat ettikleri yüksek kar oranlarını destekleyecek denetleme raporlarını ya da diğer rakamları net bir şekilde sunmuyor. Bu noktada kesin kar vaadi veren projelere, çok dikkatli yaklaşmak gerekiyor. Kripto paralar, doğaları gereği oldukça volatil bir üründür ve bu noktada dikkatli olunması gerekir.”

Ayrıca, kripto paraların konsept olarak, profesyonel olmayan bir trader için anlaşılması güç bir ürün olduğuna da vurgu yapıldı.

Tavsiye Nedir?

Yayınlanan yazıda, bu tarz projelerden kaçınmak için bazı tavsiyeler de yer aldı. Teksas Menkul Kıymetler Ofisine göre, kripto para projelerini sunan şirketler ile ilgili olarak fiziksel lokasyon ve şirket durumu hakkında en azından basit bir araştırma yapılmalı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment