Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin SV Yeniden Yükselişe Geçti!

Kripto para piyasası Mayıs ayından sonra daha önceki ayların yükselişini gösteremedi ve Bitcoin bir anda 9.000 dolar seviyesinden 7.000 dolara kadar geriledi.

Lider kripto para birimi 7.000 dolardan yavaş ama kararlı bir çıkış yaptı ve basın saatine göre kendisini 8.000 dolar bandının üzerine atmayı başardı. Ünlü CEO Barry Silbert bugün yaptığı açıklamada BTC’nin güçlü bir ralli ile 8.800 ve 9.000 dolar arasına çıkmasını beklediğini ifade etti.

Bitcoin ve kripto para piyasası genel olarak bütün bunlara rağmen durgun bir grafik çiziyor ve top 10 içerisinde tek bir kripto para birimi ciddi bir yükseliş sergiliyor. Craig Wright’ın önderlik ettiği ve 2018 yılının Kasım ayında yaşanan bir hard fork ile Bitcoin Cash’den ayrı bir kripto para birimi olarak piyasaya giriş yapan Bitcoin SV, geçtiğimiz aylarda farklı spekülasyonlar sonrası %100 oranında artış yaşamıştı ve bu artışını hala ara ara sıçramalarla sürdürüyor.

Bitcoin SV basın saatine göre %12’lik bir yükselişe ve 210 dolarlık birim fiyata sahip. BSV hemen üstündeki Binance’nin kendi kripto para birimi BNB ile farkı kapatmıştı ki kripto para borsasının marjin işlemleri başlatacağı haberi Binance Coin’e yükselişi getirdi ve farkı açtı.

Binance Coin basın saati itibariyle %5.42’lik bir yükselişe sahip ve 35 dolarlık birim fiyata yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • hakan
    Posted 13 Haziran 2019 - 20:00 20:00

    Bu adamin LTC satip BSV yi yukseltmeye calistigindan cok feci sekilde supheleniyorum normalde BSV simdiye kadar coktan copluk olmasi gerekirdi hatta BCH bile

Leave a comment