Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin SV (BSV), Bitcoin Cash’in Yerini Ele Geçirdi! Yükseliş Hala Devam Ediyor

Kripto para topluluğu Aralık ayının şimdiye kadarki en kötü gecelerinden birisinden çıkmışken, durum Bitcoin SV (BSV) taraftarları için pek öyle gözükmüyor. 15 Kasım tarihinde yaşanan hard fork sonrası ikiye ayrılan ağın kazananı Roger Ver ve Bitmain ekibi olurken, yeni bir kripto para birimi ile piyasaya çıkmak zorunda kalan taraf, Craig Wright‘ın tarafı olmuştu.

Bir gecede 16 milyar dolara yakın piyasa hacmi kaybı yaşanırken, son aylarda yaşanan top 10 içerisindeki kripto para birimlerinin değişimi, yine yaşandı. Gece boyunca yer yer %25 yükselişe kadar çıkan Bitcoin SV, basın saatine göre 1.869 milyarlık toplam piyasa hacmine sahip ve %17.54’lük ivme yakalamış durumda. Bitcoin SV ilk olarak EOS, sonra Tether ve sonra da rakibi Bitcoin Cash‘i geçerek, 5. sıraya yerleşmeyi başardı.

Bitcoin Cash ise SV’nin tam aksine değer kaybı yaşamaya devam ediyor ve basın saatine göre 7. sırada yer almakta. BCH gece boyunca yer yer 100 doların aşağısına indi ve aylardır görmediği seviyeleri gördü. Şu an piyasa adeta kan gölüne döndü ve piyasa hacmine göre top 10 içerisinde yer alan kripto para birimlerinin, Tether ve Bitcoin SV hariç hepsi %10 ve üzeri düşüş yaşamakta.

Lider kripto para birimi Bitcoin de 4.000 dolar üstünde belirli bir süre dayandıktan sonra, önce 4.000 dolar altına, sonra ise 3.500 dolar altına sarktı. Top 10 içerisinde en fazla değer kaybı yaşayan kripto para birimi ise basın saatine göre EOS olarak gözükmekte. EOS %21 düşüş ile 1.73 dolardan el değiştirmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment