Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Tarihinin Yüzde 98’i Boyunca Kazanç Sağladı!

Yeni elde edilen verilere göre elindeki Bitcoin’leri satmayan ”hodlerlar” bunları düzenli olarak alan veya satan kişilere göre çok daha kolay kazanç elde etti. Ünlü kripto para analisti Rhythm Trader konu hakkında derlediği yazısında Bitcoin’in toplam 3,869 günlük tarihinin 3,817 günü boyunca kazançlı olduğunu vurguladı.

Bu da lider kripto para biriminin tarihi boyunca yüzde 98,66 oranında kazanç getirdiğini gözler önüne seriyor. Ünlü analist bunun yanı sıra Bitcoin yatırımı yapıp da para kaybeden tek grubun bunu düşüş esnasında satan kişiler olduğunu açıkladı. Elinde bir zamanlar aldıkları Bitcoin’leri tutan kişiler ise yaşanan düşüş baskısına rağmen maksimum kazanç elde etmeyi başardı.

 Bitcoin özellikle 2017 yılının Aralık ayında 20.000 dolara çıkıp daha sonra 3.300 dolara kadar gerileyerek birçok kişinin ciddi zarar etmesine yol açtı. Ancak tabii ki bu zarar düşüş esnasında elindekileri satanları kapsıyor çünkü BTC geçtiğimiz aylarda 14.000 dolara geri çıktığında Türkiye içerisinden TL ile yatırım yapan kişilerin zararı USD’nin de artışı ile kapanmış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment