Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Bitcoin Yanlısı Başkan Adayını Destekliyor!

Kripto para birimleri ve özellikle Bitcoin geçtiğimiz aylarda Facebook’un Libra‘sı nedeniyle ciddi bir medya ilgisine maruz kaldı ancak bu ilgi ne yazık ki pek olumlu olmadı.

ABD Başkanı Donald Trump‘ın yanı sıra Hazine Bakanı ve buna benzer birçok üst düzey isim Bitcoin ile kripto paraları eleştirirken, yeni ve umut veren bir başkan adayı Andrew Yang önde gelen bir ismin desteğini aldı.SpaceX ve Tesla’nın önde gelen ismi Elon Musk Twitter üzerinden attığı bir gönderi ile Bitcoin destekçisi Andrew Yang’ın ABD Başkanlığını desteklediğini vurguladı.

Twitter üzerinde HardcoreHistory olarak bilinen hesabın retweet yaptığı bir gönderiye yanıt veren Musk, ”Yang’ı destekliyorum” ifadesi ile tam desteğini açıkladı. Andrew Yang özellikle Bitcoin yanlısı ifadeleri ve başkan olduktan sonra Bitcoin için yeni düzenlemeler getireceğini belirtmesi ile gözleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Bitcoin ve kripto para birimlerinin herhangi bir regülasyona sahip olmaması veya tam tersi olumsuz regülasyonlara sahip olması yenilik ile girişimi engellemekte. Yang’ın başkan seçilmesi ise bu durumu tamamen değiştirebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment