Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Temmuz Ayından Beri En İyi 24 Saatlik Performansını Sergiledi ve Kendini 4.200 Doların Üzerine Attı!

Kripto para piyasası özellikle son iki ile üç haftadır ayılar tarafından hırpalanmakta ve 2017 yılının Eylül ayından beri görülmemiş bir biçimde değer kaybetmekteydi. Kasım ayının ilk haftasından bu yana devam eden sert piyasa koşulları, son 24 saattir bir nebze daha yumuşak bir hal aldı ve neredeyse bütün kripto para birimleri yeşillendi.

Bitcoin’in her düşmesinde fırsatı değerlendirip kripto para birimlerini kötüleyen ana akım medya, bu sefer yükselişi de haber yaptı. Reuters‘in bugün yayınladığı bir habere göre, Bitcoin son 24 saatte yaşadığı sıçrama ile, Temmuz ayından beri görülmeyen bir ralliye imza attı ve geri dönme sinyalleri verdi.

CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin basın saati itibariyle %13.46’lık bir yükseliş yaşıyor ve piyasa hacmi 11 milyar doların üzerinde artış yaşayarak, 73 milyar doları buldu. 4.000 doların altında kalması ile yatırımcıları paniğe sürükleyen Bitcoin, bu yazının kaleme alındığı dakika itibariyle 4,231 dolardan el değiştiriyor.

Bunun yanı sıra özellikle son 24 saattir çok fazla işlem yoğunluğu yaşayan XRP de, %12’lik bir yükseliş ile 0,40 doları aşmaya çok yaklaştı. CoinMarketCap üzerindeki piyasa hacmi verilerine göre top 10 arasında yer alan kripto para birimlerinden en fazla yükseliş yaşayan ise, XRP’nin kardeş projesi olarak görülen XLM ve Litecoin olarak sıralanabilir.

Stellar basın saati itibariyle %17,41’lik yükseliş elde etti ve 0,16 dolara kadar yükseldi.

Değeri 30 doların bile altına düşen Litecoin ise, boğaların hafiften kendini göstermesi ile %17.56 yükselişe sahip ve kendini sonunda 34 dolara kadar atabildi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment