Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Topluluğu İkiye Bölündü: ABD’li Senatör, Fikrini Değiştirdi mi?

Şimdiye dek Bitcoin ve kripto para karşıtlığıyla tanınan ABD’li senatör Elizabeth Warren ile ilgili ilginç bir paylaşım yapıldı.

Bitcoin Magazine tarafından yapılan paylaşıma göre Senatör Warren’ın imzasını taşıyan bir sertifika, kendisinin Kongre Binasında Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamoto’nun adına bayrak dikilmesini onayladığını gösteriyor.

Bitcoin’in icat edilmesinin 15. yılının kutlandığı sertifikada, “Amerikalılar, sonsuza dek minnettardır.” mesajı veriliyor.

Elizabeth Warren, şimdiye dek Bitcoin ve kripto paralar hakkında pek ılımlı görüşler paylaşmadı. Öyle ki kendisi, geçen yıl Dijital Varlık Kara Para Aklama Karşıtı Kanun adlı tasarının en büyük destekçileri arasında yer alıyordu.

Bu tasarıda öngörülen maddeler, finans kurumlarının Bitcoin ve benzeri kripto paralarla işlem yapmasını zorlaştırıyor.

Bitcoin Magazine tarafından yapılan paylaşımın ardından kripto para topluluğu, Warren’ın kripto paralar hakkındaki görüşlerini değiştirip değiştirmediğini sorguladı.

Ancak kısa süre içerisinde, isteyen herkesin bir senatörün sitesinden form doldurabileceği ve bir ücret karşılığında Kongre Binasında bayrak diktirebileceği ortaya çıktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!