Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yatırımcılara Göre Bitcoin, Bu Tarihte 70 Bin Doları Geçebilir

Merkeziyetsiz pazar yerlerinden Lyra Finance’nin kullanıcılarına göre Bitcoin, birkaç ay içerisinde yeni bir fiyat rekoru kırabilir.

Lyra’nın kurucusu Nick Froster, “Lyra’daki piyasalar, Bitcoin’in 26 Nisan’a kadar yeni bir rekor kırmasının (70 bin doların üstünde işlem görmesinin) yaklaşık %20 ihtimalinin olduğuna işaret ediyor.” dedi.

Bitcoin, spot ETF’lere gösterilen talebin etkisiyle birkaç haftada %35’ten fazla değer kazanarak 2021’den sonra ilk kez 52 bin doların üstüne çıktı. Lyra’daki yatırımcılar, Bitcoin’in 50 bin doları geçeceğini doğru tahmin etmişlerdi.

Yatırımcılar, Fed’in izlediği para politikasının ve nisan ayında gerçekleşecek halving’in Bitcoin fiyatını daha da yukarı taşıyabileceğini düşünüyor.

Kripto paralar için piyasadaki en büyük merkeziyetsiz opsiyon platformu olan Lyra, vadesi 26 Nisan’da dolacak Bitcoin opsiyonlarını platforma yakın zamanda ekledi.

Froster, “26 Nisan’daki vade dolumu için ilk aşamalarda yapılan işlemler yukarıya yönelik oldu, alım opsiyonu alanlar 64 bin dolar ve 70 bin dolar kullanım fiyatlarını hedef aldı.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!