Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasa Yapıcılar Altcoin Rallisine Mi Hazırlanıyor: Binance’e Yüklü USDC Aktarıldı!

Kurumsal yatırımcılar kısa süre içerisinde Binance’e milyonlarca dolar değerinde para transferi gerçekleştirdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre kripto para piyasasındaki yükselişlere karşı kayıtsız kalamayan kurumsal yatırımcılar harekete geçti.

Özellikle son 24 saat içerisinde faaliyetlerini hızlandıran FalconX ve GSR gibi kurumsal balinalar, stablecoin ihraççısı Circle aracılığıyla 86,5 milyon USD Coin (USDC) aldı ve bu varlıkların hepsini kirpto para borsası Binance’e aktardı. Her iki kurumsal balina da, geçtiğimiz süreçte kripto para piyasasına yaptıkları on milyonlarca dolarlık yatırımlarıyla öne çıkmayı başarmıştı.

Kurumsal yatırımcıların bu denli iştahlı olması, kripto para piyasasındaki yükselişlerin ve fırsatların devam edeceğine dair bariz beklentilerini gözler önüne oldu. Kurumsal yatırımcıların borsaya 86 milyon dolardan fazla aktarması, daha fazla altcoin yatırımı yapabilecekleri şeklinde yorumlanırken bu durum akıllara potansiyel bir altcoin boğasını getirdi.

CoinGecko verilerine göre kripto para piyasasının toplam piyasa değeri son 24 saat içerisinde %0,9 artarak 2,049 trilyon bandına ulaştı. Bu denli yüksek bir piyasa değeri son olarak Nisan 2022’de görülmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!