Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Balinaları Gözünü Buraya Dikti: Airdrop İçin Yarışıyorlar!

Kripto para balinaları, airdrop düzenleyebilecek projeleri yakalamak için adeta birbiriyle yarışıyor.

Blockchain analiz platformu Arkham Intelligence tarafından paylaşılan bilgilere göre son haftalarda Hyperliquid gibi platformlarda kayda değer işlemler yapıldı.

Merkeziyetsiz bir kripto para platformu olan Hyperliquid, sürekli vadeli işlem sözleşmeleriyle işlem yapmak için kullanılıyor.

Bir yatırımcı, platforma sadece 400 bin USDC yatırarak iki ay içerisinde portföyünün değerini 2,56 milyon dolara çıkardı. Yatırımcının en çok tercih ettiği altcoin, SEI oldu.

Resim

Bir diğer yatırımcı ise üç hafta önce işlem yapmaya başladığı platformda 2 milyon dolardan fazla kazanç sağladı. Yatırımcının şu an Solana’yı (SOL) açığa sattığı belirtildi.

Resim

En çok kazanç sağlayan üçüncü yatırımcının ise 1,09 milyon dolar kazandığı açıklandı. Yatırımcının bu hafta LDO’yu açığa satmaya başladığı tespit edildi.

Resim

Hyperliquid, 1 Kasım’da başlattığı program kapsamında platformdaki kullanıcılara ödül dağıtmaya başladı. Birçok blockchain projesi, son dönemlerde airdrop yapmadan önce ödül programı açmaya başladı. Ancak ödül programının açılacağı, kesinlikle airdrop yapılacağı anlamına gelmiyor.

Buna karşın, Arkham’ın analizine göre Hyperliquid’de işlem yapan bu milyonluk yatırımcılar, sadece al-sat yaparak para kazanmaya çalışmıyor:

“Hyperliquid protokolünün gelecekte bir airdrop yapabileceği spekülasyonunda bulunan bu traderlar, sadece kazanç için değil, puanlar için de birbiriyle rekabet ediyor.”

Hyperliquid’in dağıttığı puanlar günümüzde Whales Market gibi OTC piyasalarda 2 ile 4 dolar arasından alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!