Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Altcoin Yükselişlerine Para Yetişmiyor: Tether 90 Milyar Dolara Ulaştı!

Dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı Tether, piyasadaki kurumsal talebe karşılık vererek TRON (TRX) ağında 1 milyar USDT bastı.

Kripto para piyasasındaki hareketliliğe karşı kayıtsız kalamayan Tether, bir kez daha piyasaya USDT enjekte etti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 11 Aralık günü harekete geçen şirket, TRON ağı üzerinde 1 milyar USDT bastı.

Tether 3 Kasım tarihinden bu güne kadar TRON ve Ethereum (ETH) ağlarında toplamda 6 milyar USDT basımı gerçekleştirdi. Şirket son olarak 1 Aralık günü Ethereum ağında 5 milyar USDT basarak dikkatleri üzerine toplamıştı.

En büyük stablecoin ihraççısı tarafından yapılan basımlar, kripto para piyasasındaki canlılık ve artan likidite talebi şeklinde yorumlandı.

CoinGecko verilerine göre hacim olarak kripto para piyasasının üçüncü sırasında yer alan Tether’in halihazırdaki toplam arzı 90 milyar USDT’yi aşmış bulunuyor. Tether’in market değeri 2023 yılının Ağustos ayından bu yana ciddi bir ivme kazanarak %10’luk bir büyüme kaydetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!