Koin Bülteni'ni Google'da kaynak olarak ekle Koin Bülteni'ni Google'da kaynak olarak ekle

Bitcoin ve Altcoinler Ne Durumda: Piyasalara Genel Bakış (13 Ağustos)

Bitcoin ve altcoinler ne durumda: Piyasalara genel bakış (13 Ağustos)

  • Bitcoin/USDT yazım esnasında %3,66 yükselişle 24.850 dolardan, Türk lirası karşısında ise 445.900 TL’den işlem görüyor.
  • Ethereum %6,46 yükselişle 2.012, Cardano %6 yükselişle 0,5608, Solana %11,6 yükselişle 48,15, BNB %2,39 yükselişle 330 ve Ripple %2 yükselişle 0,386 dolar civarlarında bulunuyor.
  • Son 24 saatlik periyotta Celsius (CEL) %50,3’lük artışla en çok yükselen altcoin olurken, Ankr (ANKR) %6,4’lük düşüşle fiyatı en çok azalan altcoin oldu.
  • Celsius (CEL) 3,65 dolardan işlem görürken Ankr (ANKR) 0,04639 dolardan işlem görüyor.
  • ABD borsaları, S&P 500, Nasdaq ve Dow Jones günü pozitif açtı, pozitif kapattı.
  • Dolar indeksi DXY, son 24 saatlik periyotta %0,5 yükselişle 105,63 seviyelerinde seyrediyor.
  • Bitcoin’in market değeri 474 milyar dolar civarındayken kripto para piyasasının toplam değeri ise 1,186 trilyon dolar seviyelerinde bulunuyor.
  • 24 saatlik kripto para piyasasının hacmi ise 69 milyar dolar civarlarında seyrediyor.
  • Dolar/TL bugün yazım esnasında %0,07 düşüşle 17,92 seviyelerinde, Euro/TL paritesi ise %0,64 düşüşle 18,37 seviyesinde bulunuyor.
  • Son 24 saatlik periyotta kripto para piyasasından 300 milyon dolar tasfiye olurken bu durumdan 63 binden fazla kripto para yatırımcısı etkilendi.
  • Tasfiye olan pozisyonların %65‘lik kısmını Short (kısa) pozisyonlar oluştururken en çok tasfiye Ethereum’da (ETH) gerçekleşti.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1996 yılında Adana’da doğdu. Adana Agiad İlkokulunda eğitim gördükten sonra, Toki Şehit Ozan Onur İlgen Anadolu Lisesinde ise eğitimine devam etti. O dönemlerde başladığı finansal okuryazarlık üzerine çalışmaları doğrultusunda öncelikle yatırımı kendisine yaptı. Ekonomi ve finans konusunda okuduğu birçok kitap…