Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 5 Bin 400 Doları Zorluyor, Binance Coin Yükselmeye Devam Ediyor

(20 Nisan 2019) Bu sabah kripto para piyasasına genel bir bakış attığımızda genel olarak olumlu bir tabloyla karşılaşıyoruz.

Bitcoin, Ethereum ve Bitcoin Cash gibi kripto paralar geçtiğimiz yirmi dört saat içerisinde kayda değer oranlarda artış yaşamış, yatırımcıların yüzünü güldürmüş durumdalar. Ayrıca Binance Coin’in oldukça ciddi bir çıkış yakaladığını belirtmek gerekiyor.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 1.64 oranında artış yaşamış ve 5 bin 346 dolar seviyesine yükselmiş gibi görünüyor.

Coinmarketcap verileri Bitcoin’in bu zaman diliminde 13.8 milyar dolarlık ticaret hacmine, 94.3 milyar dolarlık da piyasa değerine ulaştığını gösteriyor.

Ethereum

Bitcoin’in ardından gelen Ethereum aynı zaman diliminde yüzde 1.36 oranında artış yaşayarak 174 dolar seviyesine yükselmeyi başardı.

Bu zaman zarfında 6.4 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Ethereum, yaşadığı artışla birlikte piyasa değerini 18.4 milyar dolara çıkarmayı başardı.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra özellikle Bitcoin Cash ve Binance Coin’in ön plana çıktığını söyleyebiliriz.

Bitcoin Cash dünden bugüne yüzde 3 oranında artış yaşayarak 306 dolar seviyesine yükselmeyi başardı. BCH’nin anlık piyasa değeri ise 5.4 milyar dolar düzeyinde.

Binance Coin de geçtiğimiz günden beri artış yaşamaya devam ediyor. 24 saatlik zaman diliminde yüzde 15.58 oranında artış gören Binance Coin fiyat bazında 25 dolar seviyesine ulaşmış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment