Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung Yeni Bir Kripto Para Şirketine Yatırım Yaptı

KZen adlı bir kripto para şirketli, aralarında Samsung gibi dev isimlerin de bulunduğu birkaç farklı yatırımcıdan toplamda 4 milyon dolar değerinde yatırım almayı başardı.

İsrail merkezli bir kripto para geliştiricisi olan KZen geçtiğimiz haftalarda özel bir yatırım sürecine girmiş, birkaç farklı teknoloji şirketiyle yeni anlaşmalar imzalamıştı.

Akıllı telefonlarda kullanılabilen ZenGo adlı bir cüzdan uygulaması geliştiren şirket, bu ürünle özellikle piyasaya yeni giriş yapmış kripto para kullanıcılarına hitap etmek istiyor.

Birkaç farklı anahtar depolama kombinasyonu ve biyometrik güvenlik özelliği kullanan şirket, kullanıcılarına basit bir kullanıcı deneyimi sunmak istiyor. Şirketin başlıca hedeflerinden birinin kullanımı hem kolay hem de güvenli bir ürün geliştirmek olduğunu söyleyebiliriz.

Şirket geçtiğimiz günlerde kendi blogu üzerinden bir gönderi paylaştı ve yatırım sürecine ilişkin bazı detaylar verdi. Konu hakkında yapılan açıklamalar şirketin aralarında Samsung, Elron ve Benson Oak Ventures gibi isimlerin bulunduğu birkaç farklı yatırımcıdan 4 milyon dolar değerinde yatırım topladığını gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment