Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Ethereum Düşüşte, Piyasa Genel Olarak Durgun

(13 Şubat 2019) Günü kapatırken kripto para piyasasının genel durumuna baktığımızda pek çok koinin düşüş halinde olduğunu görüyoruz.

Bitcoin, Ethereum, EOS ve Litecoin gibi piyasanın önde gelen koinleri küçük çaplı da olsa düşüşler yaşıyorlar. XRP ve Bitcoin Cash gibi kripto paralar ise geçtiğimiz güne kıyasla hafif yükselişler yaşadılar.

Bitcoin

Kripto para piyasasının en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz 24 saat içerisinde yüzde 0.66 düşüş yaşadı ve 3 bin 630 dolar seviyesine geriledi.

Yine son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde 6.5 milyar dolarlık ticaret hacmi gören Bitcoin an itibariyle 63.6 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

Ethereum

Kripto para piyasasının en büyük ikinci koini olan ve konumunu koruyabilmek için XRP ile mücadele içerisinde olan Ethereum son 24 saatlik süreçte yüzde 0.12 gibi küçük çaplı bir düşüş yaşadı ve an itibariyle 122 dolardan satışa sunuluyor.

24 saatlik zaman diliminde 3.3 milyar dolarlık ticaret hacmi gören Ethereum’un şu anki piyasa değeri 12.8 milyar dolar düzeyinde seyrediyor.

XRP

Ethereum’un ardından piyasanın en büyük üçüncü koini olan XRP ise yüzde 0.17 oranındaki artışla 0.30 dolar seviyesine kalmayı başardı.

Son 24 saatte 526 milyon dolarlık ticaret hacmine ulaşan XRP ayrıca 12.5 milyar dolarlık piyasa değeriyle Ethereum’un biraz gerisinde kalıyor.

Genel Bakış

EOS, Litecoin ve Bitcoin Cash gibi koinlere baktığımızda ise EOS’un ve Litecoin’in sırasıyla yüzde 2.76 ve yüzde 4.22 oranlarında düşüşler yaşadıklarını; Bitcoin Cash’in ise yüzde 0.41’lik bir artış yaşadığını görüyoruz.

Anlık fiyat tablolarında ise EOS’un 2.86 dolar, Litecoin’in 41.8 dolar, Bitcoin Cash’in ise 122.9 dolar gibi fiyatlara sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment