Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Ethereum Yükselişe Geçti, Piyasa Genel Olarak İyi Durumda

(18 Şubat 2019) Bugün kripto para piyasasına genel bir bakış attığımızda olumlu bir tabloyla karşılaştığımızı söyleyebiliriz.

Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi piyasanın önde gelen koinleri kayda değer oranda artış yaşıyorlar. Bu koinlerdeki artış piyasadaki diğer kripto paralara da yansımış durumda ve piyasa an itibariyle yeşile bürünmüş gibi gözüküyor.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin son 24 saat içerisinde yüzde 3 oranında artış yaşadı ve 3 bin 754 dolar seviyesine kadar yükseldi.

24 saat içerisinde 8.2 milyar dolarlık ticaret hacmi gören Bitcoin an itibariyle 65 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Ethereum

Ethereum son 24 saat içerisinde yüzde 10.85 oranında artış yaşadı ve destekçilerinin yüzünü güldürüd.

Bu artış sayesinde fiyatını 138 dolar seviyesine çıkaran ve hızla 150 dolar seviyesini kovalayan Ethereum, son 24 saatte 5 milyar dolarlık bir ticaret hacmine kavuştu.

Ethereum ayrıca bu artışla birlikte piyasa değerini 14.4 milyar dolara çıkardı.

XRP

Ethereum’un arkasından gelen ve piyasanın en büyük üçüncü koini olan XRP ise yüzde 2.93 oranındaki artışla 0.31 dolar seviyesine yükseldi.

604 milyon dolarlık ticaret hacmi bulunan XRP’nin anlık piyasa değeri 12.8 milyar dolar seviyesinde. Ethereum’un yaşadığı artışla birlikte bu iki koin arasındaki değer farkı iyice açılmış durumda.

Genel Bakış

Bu koinlerin yanı sıra Litecoin, EOS, Bitcoin Cash gibi koinlere baktığımızda onların da epey iyi performanslar sergilediklerini görüyoruz.

Özellikle yüzde 7.10 oranında yükselen ve 131 dolar seviyesine çıkan Bitcoin Cash’in iyi durumda olduğunu söylemek mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment