Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Ethereum’da Boğalar Hala Güçlü: Onaya Yüzde 90 İhtimal Verildi

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) piyasalarındaki veriler, hala bullish gözüküyor.

Bitcoin ve Ethereum fiyatları, bu haftaki yükselişin ardından Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kararı beklenirken yatay seyretmeye başladı.

Analist Josh Olszewicz, her iki kripto paranın da Ichimoku bulut çizgisinin üstünde kaldığına dikkat çekti. Türev borsası Deribit verileri de alım opsiyonlarının hala baskın olduğuna işaret ediyor.

10x Research kurucusu Markus Thielen, “SEC’nin ABD’deki Ethereum ETF’lerini bugün onaylaması gerekiyor. SEC Başkanı Gensler, Bitcoin ETF’si onaylanmadan birkaç saat önce kripto yatırımcılarının, yatırım yapmadan önce tüm riskleri göz önünde bulundurması gerektiği yönünde bir tweet atmıştı. Bugün, [Türkiye saatiyle] 16:00 sularında bir tweet gelebilir” dedi.

Thielen’e göre Grayscale Ethereum Trust’taki indirim oranının %30’dan %8’e düşmesi, ETF’lerin “%90 ihtimalle onaylanacağı” anlamına geliyor.

Crypto Is Macro Now yazarı Noelle Acheson’a göre spot Ethereum ETF’lerinin onaylanması, ABD hükümetinin kripto paralara karşı yaklaşımında bir değişiklik olduğunu ifade eder.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!