Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Kripto Para Boğasının Devamını Gelecek Mi? Analiste Göre Bu Olursa Evet!

Deneyimli ekonomist Luke Gromen, kripto para piyasasına akabilecek trilyonlarca dolara odaklandı.

Makro ekonomist Luke Gromen, kısa süre önce Kitco NEWS’e verdiği demeçte kripto para piyasasına akabilecek milyarlarca dolardan bahsetti.

Luke Gromen ABD tahvil piyasasındaki on trilyonlarca doların Bitcoin (BTC), altın ve hisse senetlerine akacağını öne sürdü. Gromen, 130 trilyon dolarlık tahvil piyasasından likiditenin çekildiğini gördüğünü söyledi.

Boğanın devamı için nakit olabilir

Analist, tahmin ettiği miktarda paranın kripto para piyasasına akması durumunda, boğanın şimdiye kadar görülmemiş yükselişler doğurabileceğini ve yakıt olabileceğini ima etti.

Özellikle kurumsal yatırımcıların tahvillerdeki varlıklarını, global likiditenin artmasıyla birlikte daha riskli ürünlere kaydıracağını dile getiren analist, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Merkez bankaları için hazine tahvilleri artık risksiz araçlar değil. ABD hükümetinin hoşuna gitmeyen bir şey yaparsanız Hazine tahvillerinizi tamamen durdururlar. Bunu Rusya’ya yaptılar. Bunu başkalarına da yaptılar. İşler gerçekten çok hızlı bir şekilde kendi kendini besleyebilir. 130 trilyon dolarlık tahvil piyasası, her şeyin çözümü olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!