Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Efsanevi Trader Bitcoin İçin Yeşil Işık Yaktı: Rekoru Test Edebilir

Efsanevi trader John Bollinger, Bitcoin (BTC) fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesini test edebileceğini düşünüyor.

Bitcoin, geçtiğimiz son üç hafta içerisinde yaklaşık %15’lik bir düzeltme yaşadı. Ancak Bollinger bantları olarak bilinen popüler teknik göstergenin geliştiricisi John Bollinger, piyasanın tersine dönebileceğini söyledi.

Bollinger bantları, John Bollinger tarafından geliştirilen ve teknik analizde sıklıkla kullanılan volatilite bandıdır. Orta, üst ve alt bant olmak üzere üç bantın bulunduğu göstergede bunlar, hareketli ortalamaların üstüne ve altına yerleştirilir.

Bitcoin hakkındaki sessizliğini bozdu

Bitcoin grafiğindeki güncel görünümle ilgili görüşlerini paylaşan Bollinberg, alt Bollinger bantlarındaki geri dönüşüm oluşumuna dikkat çekti.

Bu oluşumun “mantıklı” bir yerde gerçekleştiğini söyleyen Bollinberg, “En azından sıçrama yapmaya yetecek kadar iyi olsa gerek..” dedi. Efsanevi trader, buradan başlayacak bir ralli ile birlikte Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesini test etmesinin mümkün olduğunu düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!