Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Neo Ödemesi Kabul Eden İlk Hollanda Şirketi – ProSeo

Aramaların daha dijital hale büründüğü yeni bir dünyada, ProSeo şirketi arama motoru üzerinden piyasaya dahil olan bir arama motoru optimizasyonu kurumu. Hollanda menşeli bir şirket olmasına rağmen İrlanda sınırları içerisinde kurulmuş olan ve 1999 yılından beri SEO (arama motoru optimizasyonu) uzmanlığına sahip bir kurum.

ProSeo ve Web design İrlanda içerisinde SEO hizmetleri sunan zirvedeki iki firmayı oluşturuyor. Arama Motoru Optimizasyonu şirketi aynı zamanda Google ile de bir ortaklığa sahip ve Google’ın ”SEO Şirketi”, ”Seo Kurumu” ve ”SEO Hizmetleri” gibi aramalarında en üstte çıkan firma.


Şirket İrlanda Piyasasının durumuna hakim tecrübeli İrlandalı danışmanlarına profesyonel ve titiz bir hizmet sunuyor. Şirketin engin tecrübelere ve yeteneklere sahip çekirdek bir uzman kadrosu var.

Şirketi bu haberimize konu etmemizin sebebi kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kabul eden 1. SEO Şirketi olmasından ibaret. Şimdilik çok fazla kripto para birimi kabul edemeseler de çoğu şirketin yaptığı gibi bu durumu sadece Bitcoin kabulü ile sınırlandırmıyorlar. Şirket Bitcoin’in yanı sıra Neo kripto para birimini de kabul edeceğini belirtti. Firma şu an için diğer kripto para birimleri ile de ödeme yapılıp yapılmayacağını araştırmakta.

ProSeo dünyadaki teknolojik gelişmelerle yakından ilgili olduğu için dijital ödeme işlemleri dünyasına giriş yapmış olmaları da gayet mantıklı bir izlenim vermekte.

Bir Reddit kullanıcısı olan SeaOfDeadFaces konu hakkında şu yorumda bulundu:

”Aklıma gelen ilk şey şu. Eğer insanlardan sadece NEO’nun artışlarına bağlı olarak ödeme alırsanız bu şirketin hangi tarafta olduğuna bağlı olarak ya müşterileri dolandırdığına ya da mükemmel bir anlaşma yaptığına işaret eder.”

stuartwitherspoon isimli kullanıcı:

”Bu mükemmel bir haber ama GAS daha iyi bir seçenek olmaz mıydı? NEO bölünemez bir yapıya sahipken bunun nasıl bir pratikliğe sahip olduğunu anlayamıyorum.”

Şirket Bitcoin ve Neo’nun çok güvenli ve korunaklı olduğunu belirtti. Şirket yetkilileri Bitcoin’in hızla artış gösteren değeri sayesinde bir yatırım fırsatı olduğunu da düşünmekte. Maalesef ki Hollanda içerisinde ödeme yöntemi olarak kripto para birimi kabul eden mağazaların sayısının çok az olması üzücü bir durum.

ProSeo çok basit bir işlem metodu sunuyor. Müşterinin ödeme miktarı en büyük kripto para borsasının verdiği orana göre hesaplanıyor. Bunu tamamladıklarında ProSeo’nun cüzdan adresi müşteriye gönderiliyor ve ödeme gerçekleştiriliyor. Şirket böyle işlemler için herhangi bir borsa işlem ücreti almıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment