Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biitcoin 5 Bin 500 Doların Altına Düştü, Piyasaya Düşüş Hakim

(25 Nisan 2019) Bu sabah kripto para piyasasındaki pek çok koin kayda değer oranlarda düşüşler yaşıyor. Bitcoin, Ethereum gibi koinler son zamanlarda gösterdikleri olumlu performansın ardından ciddi bir düşüş sürecine girmiş gibi görünüyorlar.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz günlerde ciddi bir çıkış yakalamış ve 5 bin 700 dolar seviyesini dahi zorlamaya başlamıştı.

Coinmarketcap verilerine baktığımızda ise geçtiğimiz günlerden epey farklı bir performans görüyoruz. Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 3.06 oranında düşüş yaşamış ve fiyat bazında 5 bin 450 dolar seviyesine çekilmiş durumda.

Bu düşüş Bitcoin’in diğer istatistiklerine de yansıdı ve böylece ticaret hacmi 16.4 milyar dolara, piyasa değeri ise 96 milyar dolara gerilemiş oldu. Geçtiğimiz gün piyasa değerini 99 milyar dolara çıkaran Bitcoin, böylece 100 milyar barajından uzaklaşmış oldu.

Ethereum

Bitcoin gibi Ethereum’un da kayda değer oranlarda düşüş yaşadığını söylemek mümkün. Aynı zaman dilimi içerisinde yüzde 3.67 oranında düşüş yaşayan Ethereum’un anlık fiyatı 164 dolar seviyesinde.

Ethereum’un dünden bugüne yaşadığı ticaret hacmi 7 milyar, piyasa değeri ise 17.3 milyar dolar düzeyinde.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra XRP yüzde 6.22, OS ise yüzde 7.57 oranında düşüş yaşıyor. Ayrıca Bitcoin Cash’in de yüzde 3 oranında düşüş yaşayarak 279 dolar seviyesine gerilediğini söyleyebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment