Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yatırımcısı Cesaretleniyor: Santiment Geri Dönüş Sinyali Verdi!

On-chain analiz platformu Santiment, kripto para piyasasındaki toparlanma potansiyeline yer verdi.

Santiment 20 Ağustos tarihli paylaşımında, kripto para piyasası için pozitif verilere odaklandı. Bitcoin fiyatının bugün 61.000 doların üzerine çıkmaya başardığını hatırlatan analistler, kalabalıkların daha fazla özgüven ve cesaret kazandığını aktardı.

Bitcoin’in 5 Ağustos tarihindeki korkulu düşüşten bu yana %19 yükseldiğini belirten analistler, yatırımcıların giderek cesaretlendiğini aktardı:

Kripto para birimi toparlanma belirtileri gösteriyor, Bitcoin bugün 61.300 bin dolara kadar yükseldi. Kalabalık hissiyatı, 5 Ağustos’taki dipten bu yana çoğu üst sınır için giderek daha fazla yükselişe geçti ve Bitcoin, o korku yaratan çöküşten bu yana %19 arttı.

Bu gelişmeler, piyasanın önümüzdeki günlerde daha da güçlenebileceğine dair işaretler taşımaktadır. Uzmanlar, Bitcoin’in bu performansını sürdürebilmesi halinde, kripto para piyasasında yeni bir boğa koşusunun başlayabileceğini öngörüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 60.234 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!