Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Genç Milyoner: Bitcoin Fiyatı Yeniden 20 Bin Dolar Olabilir

Kripto para sektörünün ünlü milyonerlerinden Erik Finman Bitcoin fiyatının yakın gelecekte 20 bin dolar seviyesine çıkabileceğini düşünüyor.

Erik Finman, kripto para piyasasındaki yatırımları sayesinde 18 yaşında bir kripto para milyoneri olmayı başarmış ve ününü tüm dünyaya duyurmuştu. Finman kripto para piyasasıyla yakından ilgilenmeye devam ediyor. Öyle ki kendisi Bitcoin’in yakın geleceğiyle ilgili bazı öngörülerde bulunuyor.

Kripto para piyasası 2017 yılı sona erdikten sonra ağır bir düşüş sürecine girmiş ve bu süreçte pek çok kripto para kayda değer oranlarda değer kaybetmişti. Bu süreç 2019’un ortalarına kadar devam etti ve neredeyse hiçbir koin değer bazında artış yaşamadı. Finman bu süreçte Bitcoin fiyatının adeta “öldüğünü” dile getirmişti.

Finman şimdiyse Bitcoin fiyatının dirileceğini ve yeniden 20 bin dolar seviyesine çıkabileceğini düşünüyor. Kendisinin açıklamalarına göre özellikle Facebook gibi şirketlerin kripto para sektörüne giriyor olmaları, ABD’deki hükümet yetkililerinin kripto paralar hakkında olumlu açıklamalar yapıyor olmaları vb., kripto para piyasasını epey olumlu etkiliyor:

“2019; Bitcoin ve diğer kripto paralar için 2017’den farksız olacak. Kripto para piyasası yeniden kalkınmaya başladı ve şu anda teknoloji ve finans sektörlerinde yaşanan tüm gelişmeler Bitcoin ve kripto paraların lehine sayılabilir.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment