Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yeniden 7.000 Dolar Bandına İndi!

Lider kripto para birimi Bitcoin 2019 yılında 3.000 dolardan başladığı serüvenine ara durak olarak 14.000 doları eklese de, geçtiğimiz haftalarda 8.000 dolar bandına inerek birçok kripto para yatırımcısının 20.000 dolar hayalini suya düşürmüştü.

Uzmanlar BTC’den umudu hala kesmeyip yükseliş tahminleri yapsa da, Bitcoin ne yazık ki analistlerin kısa vadeli tahminlerini de boşa çıkarttı ve an itibariyle yeniden 7.000 dolar bandına geriledi. Basın saati itibariyle Bitstamp kripto para borsası üzerinde 7.967 dolardan işlem gören BTC’nin yaşadığı anlık sert düşüşün nedeni ise bilinmiyor. BTC adeta dakikalar içerisinde 200 dolar kaybetti.

Bundan birkaç gün önce 8.500 dolardaki direnç noktasını test eden BTC, üst üste başarısız olmasının devamında ne yazık ki destek seviyesinin altına geriledi.

Bitcoin önümüzdeki haftalarda daha önce kısa sürede yüzde 50 yükseliş yaşadığı bir döneme girecek ve analistlerin şu an beklediği önemli tarihlerden birisi de bu olarak biliniyor. Bitcoin’in düşüşünün devam etmesi ve 6.000 dolar bandına inilmesi ise bu umudu da bitirebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment