Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Otomotiv Satıcısı Kripto Para Kabul Etmeye Başladı

Kaliforniya merkezli elektrikli araba üreticisi Karma Automotive, yaptığı açıklamada bundan sonra kripto para ödemelerini kabul edeceğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak firmadan yapılan açıklamada Newport Beach şubesinde bundan sonra kripto paraların ödeme kabul edileceğini belirtti.

Şirketin CEO’su Lance Zhou, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

”Bu yeni platformu, Blockchain teknolojisi ile ilgili olarak teorideki şeyleri pratiğe dökmek amacıyla geliştirdik. Karma olarak, şirketin bu alanda amiral gemisi şubesi olan Newport Beach’i bu iş için uygun gördük. Bu şubede, VIP müşterilerimizi ağırlayacak ve onlara en iyi satış deneyimini sunacağız.”

Bilindiği gibi, kripto para sektörünün önemli kullanım alanlarından biri de lüks tüketim maddelerinin satın alım işlemleri.

Saatten arabaya, evden lüks yatlara kadar birçok ürün, geçmiş dönemde Bitcoin ödenerek satın alındı ve bu trend devam da edecek gibi görünüyor.

Bu arada ilgili firmanın şu aşamada en önemli modeli ise 2016’da kullanıma çıkan Revero. Bu ürünün değeri ise şu aşamada 135 bin dolar olarak ifade ediliyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment