Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yeniden Düşüşe Geçti!

Lider kripto para birimi Bitcoin kesinlikle 14.000 dolara çıktığı tarihten itibaren ciddi bir belirsizlik durumuna geçiş yaptı ve sert dalgalanmalar bir süre daha devam edecek gibi gözükmekte.

Çin Başkanı tarafından yapılan açıklamalar ile ciddi bir yükseliş elde edip 10.000 doların üzerine tekrardan çıkan BTC, hafif bir düzeltme ile 9.300 dolar seviyelerinde konsolide olsa da, 8 Kasım tarihi itibariyle yeniden önemli bir destek noktası olan 9.000 doların altına geriledi.

Bitcoin’in bugünkü gerilemesinden önce ise CME’nin Bitcoin vadelilerinde yakalanan ilginç hareketler ve ”boşluğun” doldurulması, dakikalar içerisinde BTC’nin 200 dolar düşüş yaşamasına yol açmıştı.

Tek Düşen Bitcoin Değil

Bitcoin basın saatine göre Bitstamp gibi fiyat belirlemede etkin rol oynayan borsalarda 9.000 doların altına düştü ancak CoinMarketCap üzerinde hala 9.050 dolardan işlem gördüğü belirtilmekte.

Aslında düşüş yaşayan tek kripto para birimi BTC değil ve yılın en önemli etkinliğini yapan XRP ile Ripple da olumsuz haberlerle gündeme geliyor. Ripple bugün yeni bir ürününü tanıtsa da XRP’nin düşüşünü durduramadı ve en büyük üçüncü kripto para yüzde 4 değer kaybetmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment