Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yeniden Yükselişe Geçecek mi? Demeester Açıkladı

Ünlü kripto para yorumcularından Tuur Demeester, Bitcoin’in gidişatından genel olarak memnun gibi duruyor.

Haftalar boyunca 9 bin-9 bin 500 dolar bölgesinde sıkışıp kalan Bitcoin kısa süre önce 9 bin 500 dolar barajını aşmayı başardı. Bunun ardından 9 bin 700 dolara kadar gelen Bitcoin şimdi yatırımcıları yeniden umutlandırmaya başladı.

Geçtiğimiz gün paylaştığımız bir yazıda Fidelitas Lex gibi isimlerin işaret ettikleri kritik noktalardan bahsettik. Yerli kripto para yorumcularından Lex, Bitcoin’in 10 bin 500 dolar seviyesini aşmasının önemli olduğuna inanıyor.

Analistler Umutlu

Adamant Capital’ın CIO’su olan Tuur Demeester Bitcoin’in geleceğiyle ilgili yeni bir yorum yaptı. Bazı analistler Bitcoin’in yakın gelecekte düşüşe geçeceğini ve yeni bir ayı piyasasının başlayacağını düşünüyorlar. Fakat görünüşe göre Demeester bu isimler arasında değil. Hatta kendisi konu hakkında şöyle bir yorum yapıyor:

“Boğa partisi bitti mi bitmedi mi emin değilim… Yanılıyor olabilirim ama ben Bitcoin’in büyük bir hareketliliğe hazırlandığını düşünüyorum. Bazı altkoinler de Bitcoin’e bu süreçte eşilik edebilirler.”

Bitcoin’in geleceğinden umutlu olan tek isim Demeester değil. Sosyal medyada Byzantine General olarak tanınan bir kripto para analisti de Bitcoin fiyatının kısa süre içerisinde yükselişe geçeceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment