Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Şant Manukyan’dan Ethereum (ETH) Yorumu: “Hızlanabilir”

Ethereum fiyatı geçtiğimiz son 24 saat içerisinde yüzde 7’den fazla değer kazandı ve 300 dolar barajını aştı. Peki ETH’in bir sonraki durağı neresi olacak?

Bitcoin fiyatının geçtiğimiz son birkaç içerisinde yatay bir şekilde hareket etmesiyle birlikte sahte alternatif kripto paralara (altkoin) kaldı. Bu sırada Ethereum 2.0 güncellemesine de hazırlanan Ethereum oldukça iyi bir performans sergiledi.

30 günlük ETH grafiği

CoinGecko gibi kaynaklardan da görebileceğimiz üzere bundan 1 hafta önce 230 dolar seviyesinde olan ETH fiyatı şu an itibarıyla 300 doları aşmış durumda. Şant Manukyan gibi isimler ise ETH fiyatındaki bu artışın sürebileceğini düşünüyorlar.

Uzmanlar Ne Diyor?

Şant Manukyan bu sabah sosyal medya hesabından Ethereum ile ilgili bir gönderi paylaştı ve ETH grafiğindeki gidişatı yorumladı. 300 dolar barajını zaten aşmış olan Ethereum’un şu an için bu bölgeyi “test ettiğini” söyleyen Manukyan, ETH fiyatındaki yükselişin devam etmesi için bu seviyenin üstünde kalınması gerektiğini düşünüyor. Onun görüşlerine göre ETH “zaten güzel bir rallynin” ardından bir de bu seviyenin üstünde kalmayı başarırsa işler “çok daha hızlanabilir.”

Buna benzer bir yorumu yerli kripto para yorumcularından Bozokcoin’den de gördük. Bozokcoin 4 Temmuz tarihinde ETH ile ilgili bir görüş paylaşmış ve o dönemde 220-230 dolar aralığında olan ETH fiyatının 270 dolara kadar çıkabileceğini söylemişti.

Bozokcoin şimdi ETH fiyatında devam eden artışla ilgili yeni bir yorum yaptı ve bu sürecin devam edebileceğini söyledi. Onun tahminlerine göre ETH 320 dolara doğru ilerleyebilir. Fakat Bozokcoin Ethereum’un bu noktadan sonra “yatay harekete geçmesini” bekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment