Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Analize Göre Bitcoin Yıl Sonunda 21 Bin Dolar Olabilir

Kripto para analistlerinden Trace Mayer, Bitcoin’in bu yıl sonunda 21 bin dolara ulaşmasının gayet mümkün olduğunu düşünüyor.

Bitcoin Knowledge adlı yayının sunuculuğunu yapan ve kripto para piyasasındaki analizleriyle tanınan Trace Mayer birkaç saat önce Bitcoin fiyatıyla ilgili yeni bir analiz yaptı.

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz günlerde hızlı bir çıkışla önce 9 bin dolar seviyesini aşmış, daha sonra 10 bin doların üstüne çıkmıştı. Bitcoin geçtiğimi gece 11 bin 200 dolar seviyesini kadar görmüş olsa da an itibarıyla 10 bin 875 dolar gibi bir fiyata sahip.

Bitcoin‘in önümüzdeki birkaç ay içerisinde sergileyebileceği performansla ilgili konuşan Mayer, Bitcoin’in yıl sonunda 21 bin dolara ulaşabileceğini düşünüyor.

Bitcoin’in son 200 gün içerisindeki hareketli ortalamasını baz alan Mayer, bu ortalamayı kullanarak Mayer Multiple adlı analizi kullanıyor. Bu analize göre konuşan Mayer Bitcoin fiyatının Aralık 2019’da kolaylıkla 21 bin dolara ulaşabileceğini düşünüyor.

Kripto para sektöründeki bazı uzmanlar Bitcoin fiyatının yıl sonunda 40 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyorlar. Bu görüş hakkında konuşan Mayer bunun pek olası görünmediğini, Bitcoin’in yılı çok büyük ihtimalle 40 bin doların altında kapatacağını belirtiyor. Kendisinin konu hakkındaki açık yorumu şu şekilde:

“Önümüzdeki birkaç ay içerisinde 40 bin doları görmemiz çok düşük ihtimal.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment