Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yıl Sonunda Şaşırtıcı Bir Rekor Kırabilir: Fakat Önce Büyük Bir Sürpriz Geliyor!

Analist Kevin Svenson, Bitcoin’in yıl sonuna kadar yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceğini ancak kısa vadede geri çekilme riskinin bulunduğunu söyledi.

Analist ve trader Kevin Svenson, Bitcoin’in (BTC) 2024 sona ermeden yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşabileceğini öngördü.

Svenson, 79.700 YouTube abonesine yaptığı yeni strateji yayınında, Bitcoin’in makro bir yükseliş trendinde olduğunu ve yakında mevcut ATH seviyesi olan yaklaşık 74.000 doların üzerine çıkabileceğini söyledi:

Piyasa konusunda çok iyimserim, Bitcoin konusunda da öyle. Bu yılın sonuna kadar yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağımızı düşünüyorum, büyük ihtimalle 4. çeyrekte.

Ancak, analist kısa vadede Bitcoin’in daha düşük seviyeleri test edebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

“Kısa vadede bazı riskler var. Bitcoin’in çıkış bölgesini (yaklaşık 58.000 dolar) yeniden test edebilir ve daha sonra gerçek bir çıkış yapmadan önce RSI (göreceli güç endeksi) direncini yeni bir destek olarak 50 seviyesinde test edebilir.

Bu tür hareketler her zaman olasıdır ve göz ardı edilmemelidir. Ancak uzun vadede, bu tür bir hareket pek bir şey ifade etmez,” diye ekledi.

Svenson ayrıca Bitcoin’in aylık zaman diliminde güçlü piyasa temelleri gösterdiğini aktardı:

Makro bir yükseliş trendindeyiz… Aylık çizgi grafiğine bakarsanız, 2021’deki direnç seviyesinde destek oluşturuyoruz. Büyük resme bakıldığında, işler oldukça iyi görünüyor. Aylık mumlara bakarak, piyasanın geçen döngüdeki zirve seviyesinde toparlandığını görebilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!