Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcı “Bitcoin Yükselecek” Deyip 4 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde ciddi oranlarda değer kaybetti. Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin kendini hala toparlayabilmiş değil.

Son yirmi dört saat içerisinde yüzde 2 oranında değer kaybeden Bitcoin an itibarıyla 8 bin dolar barajının biraz üstünde duruyor.

Yükseleceğine İnanıyor

Sosyal medyanın tanındık yatırımcılarından @Flood ise bu durumun zamanla değişeceğine ve Bitcoin’in yeniden yükselişe geçeceğine inanıyor.

Flood’ın popüler kripto para platformlarından BitMEX’in en büyük yatırımcılarından biri olduğu düşünülüyor. Dolayısıyla kendisinin yaptığı açıklamalar pek çok yatırımcının fikrini etkileyebiliyor.

Görünüşe göre kendisi Bitcoin’in son zamanlarda yaşadığı düşüşün zamanla sona ereceğini ve Bitcoin fiyatının yeniden yükselişe geçeceğini düşünüyor. Hatta kendisi bu düşünceye o kadar çok güveniyor ki gidip BitMEX’ten 4 milyon dolarlık uzun pozisyon alabiliyor.

Flood bundan önce Bitcoin’den aldığı uzun bir pozisyon sayesinde kar etmeyi başarmıştı. Flood, Bitcoin’in 7 bin 400 dolar seviyesindeyken yükselişe geçeceğini öngördü ve BTC fiyatı birkaç saat içerisinde 10 bin 500 dolara çıkınca kar elde etmiş oldu.

Tam Tersi

Yine Flood gibi popüler bir BitMEX yatırımcısı ise Bitcoin fiyatının henüz yükselişe geçmeye hazır olmadığını ve biraz daha değer kaybedeceğini düşünüyor.

AngeloDavid adlı bu yatırımcı Bitcoin’in 6 bin dolar seviyesine kadar düşeceğini ve o noktadan sonra yükselişe geçeceğini düşünüyor.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment