Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yükselişi Boğa Başlangıcı Mı? Ünlü Analiste Göre Son Bir Onay Kaldı!

Twitter fenomeni ve kripto para analisti Rekt Capital, son bir haftalık periyotta gerçekleşen Bitcoin (BTC) yükselişin bir boğa rallisinin başlangıcına işaret edebileceğini öne sürdü.

Analist 13 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in son 7 günde gerçekleştirdiği yükselişle birlikte haftalık grafikte düşüş trendini kırdığını belirtti. Bitcoin’in haftayı trend çizgisinin üzerinde kapatması halinde kırılımın onaylanacağını öne süren analist, bu durumun boğa rallisinin başlangıcına işaret edebileceğini dile getirdi.

Haftalık trend çizgisinin kırılımının boğa rallisinin başlangıcı için tek başına yeterli olmadığını düşünen Rekt Capital, aylık makro tablodaki düşüş trendinin kırılmasının boğa rallisi için en önemli sinyal olacağını öne sürdü.

Bitcoin yaklaşık %25 karla haftalık bazda uzun zamandır görülmemiş bir performansa imza attı. Analistler, artık risk varlıklarıyla neredeyse tam anlamıyla korale hareket eden Bitcoin’in yükselişi üzerinde etkili olan en büyük faktörün ABD Merkez Bankası (FED) tarafından gelen faiz artırımlarının yavaşlayacağına dair açıklamalar olduğunu iddia etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!