Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yükselişini Sürdürüyor – Kripto Para Piyasası Kırılmanın Eşiğinde Mi?

Bitcoin geçtiğimiz haftalarda 4.000 doların üzerine çıkmasından sonra bir daha 4.000 hattının gerisine düşmedi ve hala 4.000 üzeri duruşunu devam ettirmekte.

Bitcoin

Lider kripto para birimi için 6.000 dolar bir zamanların en önemli psikolojik destek hatlarından birisi olarak kabul edilse de, şuan 4.000 dolar seviyesi birçok uzmanın yorumlarına göre yeni psikolojik destek hattı haline geldi.  Bitcoin basın saatine göre 4.047 dolarlık birim fiyata ve %0.40 gibi düşük bir  yükselişe sahip. 70 milyar doların üzerinde durmayı başaran ve bu duruşunu devam ettiren Bitcoin, genel olarak piyasaya pek fazla etki edemiyor.

Genellikle Bitcoin yükselince bütün kripto para piyasası yükselmekteydi ancak son birkaç gündür Bitcoin dışındaki önemli kripto paralar ya yatay ya da negatif seyrediyor.

Binance Coin ise ilginç bir şekilde geçtiğimiz haftalarda yaşadığı yükselişi aratmaya başladı. Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance tarafından piyasaya sürülen Binance Coin, genellikle Binance Launchpad aracılığıyla ne zaman bir ICO yapılsa ciddi bir artış yaşamaktaydı.

İlk olarak yapılan BitTorrent Token sonrası özellikle inanılmaz bir yükseliş yaşayan Binance Coin, sırasıyla Fetch.AI ve geçtiğimiz günlerde yapılan Celer ICO’su sonrası aynı performansı sergileyemedi ve yükselişi her bir ICO esnasında biraz daha azaldı.

Logo değişikliğine giden ve Coinbase üzerinde de listelenen Stellar ise ilk başlarda yükseldiği 5. sırada çok fazla tutunamadı ve basın saatine göre 8. sıraya kadar geriledi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment