Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Zenginleri Her Geçen Gün Daha da Artıyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin 2019 yılında ciddi bir yükseliş elde etti ve bu durum birçok yatırımcının ilgisinin 2018 yılı düşüşünden sonra yeniden kripto para sektörüne yönelmesine sebep oldu.

Bitcoin fiyat olarak artarken görünüşe göre aynı zamanda elinde 1.000 Bitcoin’den fazlasına sahip yatırımcıların sayısı da paralel bir ivme yakaladı. Bitcoin Zenginleri Listesi 2018 yılının Eylül ayından bu yana yüzde 30 arttı ve Bitcoin blok ödülü yarılanmasına doğru ilerlerken bu listenin daha kalabalık bir hala alacağı tahmin edilmekte.

BitInfoCharts tarafından yayınlanan verilere göre bütün Bitcoin adreslerinin yüzde 0,01’ini oluşturan bir kesim yani 2.148 cüzdan, 1.000 Bitcoin’den fazlasına sahip. Willy Woo bu artışın kaynağının Bitcoin’in yükselişi ve geleneksel finans piyasası yatırımcılarının kripto para sektörüne gelişi olarak düşünse de, ünlü ekonomist Alex Krüger benzer bir düşünceye sahip değil.

Krüger, 2019 yılının başından beri hem borsalarda tutulan BTC’lerin hem de kripto para depolama firmalarının arttığına işaret ederek, aslında bu artışın kurumsal bir artış olduğunu vurguladı. Sebep ne olursa olsun Bitcoin alımlarının artması kesinlikle piyasa için olumlu bir gelişme olarak yorumlanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment