Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BtcTurk Kurucusu Bitcoin’in 400.000 Dolara Çıkacağı Tam Tarihi Açıkladı!

Lider kripto para birimi Bitcoin kesinlikle hem 2017 yılında hem de yaşadığı ayı piyasası sonrasındaki 2019 yılında inanılmaz bir yükseliş elde etti.

Bitcoin’in 2019 yılındaki yükselişi yüzde 140’lara yaklaşsa da, kripto para sektörünün önde gelen isimleri beklenen blok ödülü yarılanması ile 2019 yılındaki yükselişin bile geride kalacağını vurgulamayı sürdürüyor.

2020 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen Bitcoin blok ödülü yarılanması birçok analisti bu tarihe kilitlemişken, BtcTurk kurucusu Kerem Tibuk ise bundan 1 yıl sonrası için nefes kesen bir fiyat tahmininde bulundu.

Bitcoin 400.000 Dolar Olacak!

Tibuk, Kriptometre‘nin 2. sezon 3. bölümü içerisinde hem Bitcoin’in küresel ekonomideki yerini, hem de gelecekteki fiyatını masaya yatırdı. Bitcoin’in kısa süreli ayı piyasası ve buna benzer düşüş dönemlerinden geçtiğini kabul eden Tibuk, yatırımcıların bu olaya daha ‘makro’ bakması gerektiğini ifade etti ve genel çerçevede yaşanan yükselişe dikkat çekti.

Bitcoin’in 4 senelik bir süreç içerisinde yoluna devam ettiğini ve boğa ile ayı piyasalarının ikişer senelik sürelerle oluştuğunu vurgulayan ünlü kurucu, yarılanmadan bir yıl sonra 2021 yılının Aralık ayında Bitcoin’in tamı tamına 400.000 dolarlık birim fiyata ulaşacağını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment