Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de 2,2 Milyar Dolar ile Fiyatta Düşüş İhtimali Var: Analistler Açıkladı!

Bitcoin’de fiyat yükselişi ile birlikte açık pozisyon oranı da üç gün içerisinde milyar doların üzerine çıktı. 

Bitcoin fiyatı, son günlerde güçlü bir yükseliş performansı gösterirken açık pozisyonlarda yaşanan artış miktarı tedirginlik yarattı. Kripto para analizi Daan Crypto Trades Twitter’dan 5 Haziran tarihinde yaptığı paylaşımda, Bitcoin’de yaşanan açık pozisyon artışına değindi.

Analist yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin’de son 3 gündeki açık pozisyonlarda +2.2 milyar dolarlık bir artış oldu ki bu, toplam açık pozisyonların yaklaşık %12’sine denk geliyor. Bu süreçte fiyat %5,5 artış performansı gösterdi. Fiyat yükselirken kesinlikle ek pozisyonların alındığı görünüyor. Volatilite olasılığı yüksek.

Öte yandan BitLab Academy yöneticisi Kelly Kellam, açık pozisyonlardaki ve pozitif fonlama oranlarındaki ani artışın Bitcoin fiyatında trendin tersine bir ani bir hareket gösterdiğini ifade etti.

Kellam, Bitcoin yükselişinin sürdüğü esnada kaldıraçlı pozisyonlarda yaşanan artışın küçük bir düzeltmeye işaret ettiğini söyledi. ,

CoinGlass verilerine göre Bitcoin’de açık pozisyon miktarı, 38,05 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %0,2 yükseliş yaşayan Bitcoin, yazım esnasında 71.034 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!