Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de 25 Farkı İşlemle 6 Milyar Dolar Para Gönderildi

Bitcoin kullanıcıları birkaç farklı yüksek meblağlı işlemi yalnızca tek bir blok üzerinden tamamlamayı başardılar.

Yalnızca kayda değer Bitcoin işlemleriyle ilgili bilgi vermek için kurulmuş olan Bitcoin Block Bot adlı Twitter botu geçtiğimiz gün oldukça önemli bir veri paylaştı.

Bu hesap tarafından paylaşılan verilere göre geçtiğimiz gün Bitcoin ağında epey yüklü bir işlem yapıldı.

Bitcoin Block Bot tarafından yayınlanan bilgiler, toplam değer 6 milyar doları aşan 25 farklı işlemin yalnızca tek bir blokta toplandığını gösteriyor. Tamamı 583.139 numaralı blok içerisinde yer alan bu işlemlerin toplam değeri bir hayli şaşırtıcı.

Cointelegraph tarafından yapılan habere göre 1.Cüzdan, 2.Cüzdan’a 24.392.9 adet, 3.Cüzdan’a ise 300 adet Bitcoin gönderdi. 3.Cüzdan toplamda 25 farklı işlemden 5 bin 800 Bitcoin aldı.

2.Cüzdan’dan 3.Cüzdan’a 300 Bitcoin gönderildi. 2.Cüzdan, dördüncü bir cüzdana da işlem gönderdi ve bunlar adeta büyük bir işlem zinciri oluşturdular.

Şu anki verilere göre 3.Cüzdan toplamda 440.505 işleme imza atarak toplamda 5.959.532 adet Bitcoin aldı. Bu adreste şu anda ise toplam değeri 72.5 milyon dolar civarı olan 6 bin 445 adet Bitcoin tutuluyor.

Bu kadar yüklü bir işlem tam olarak hangi kişi veya kurum tarafından yapıldı bilinmiyor. Ancak bu işlemlerden birinde şöyle bir mesaj gömülüydü:

“Bitcoin’lerinizi satın alabiliriz. [email protected]

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment