Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Ayılar Düşüş İçin Can Atarken İlk Destek Seviyesi Açıklandı!

Kripto para analisti, Bitcoin özelinde düşüş bekleyen yatırımcıların 60 bin doları hedeflediğini ve muhtemelen buranın ilk destek seviyesi olacağını söyledi.

FxPro kıdemli piyasa analisti Alex Kuptsikevich, cuma günü CoinDesk Global’e gönderdiği bir e-postada, Bitcoin’e ilişkin konuştu. Düşüş bekleyen ve satış baskısı yaratan yatırımcıların, 60 bin doları hedeflediğini belirterek buranın şimdilik ilk hedef olacağını söyledi.

Doların güçlenmesinde ve hisse senetlerine yönelik talepte yeni bir dalga var. Risk varlık talebi giderek azalıyor ve Bitcoin için bir dizi gün içi yüksek seviyeler düşüyor. Bitcoin 50 günlük hareketli ortalamanın gücünü test etmeye devam ediyor, ancak daha aşağıya dalmak için yeterli neden bulamıyor. En düşük seviyelerin bu kadar ısrarla test edilmesi, ayıları bir sonraki hedefi olan 60.000 dolar ile hızlı bir başarıya ulaştırıyor.

Bitcoin madencileri de satıyor

Bununla birlikte özellikle son haftalarda Bitcoin madencilerinin artan net Bitcoin çıkışlarının, fiyat üzerinde mutlak bir baskı oluşturduğu kaydedildi.

On-chain verileri Bitcoin madencilik havuzlarından borsalara transferlerde bir artış olduğunu gözler önüne serdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,5 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 67.000 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!