Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de (BTC) Beklenen Düşüş Geldi: BTC Fiyatı İçin Tahminler Ne Yönde?

Bitcoin (BTC) fiyatı birçok analistin ve hatta yatırımcının tahmin ettiği gibi 40.000 doları görür görmez sert bir düşüş trendine girdi. Bitcoin, psikolojik bir direnç olarak görülen 40.000 dolara ulaştıktan ve tüm zamanların rekorunu oldukça yüksek bir seviyeye çıkardıktan sonra tam anlamıyla serbest düşüşe geçti. Peki analistlerin bu konuda tahminler ne yönde?

BTC/USD paritesi basın saati itibarıyla 37.000 dolardan işlem görüyor ve düşüşün hızlı bir şekilde devam ettiği görülüyor.

Tanınan kripto para analisti Bitcoin fiyatının düşüşünü önceden tahmin edenlerden birisi konumunda. Rager, kısa vadede 40.000 doların ziyaret edilmiş olması durumunda 34.000 doların destek görevi görebileceğini vurguladı. Rager’a göre 34.000 dolara gerileyen BTC fiyatı buradan hafif bir sıçrama yaşayabilir

Kripto para borsalarının emir defterlerini incelemesi ile tanınan Byzantine General ise birçok farklı borsada inanılmaz sayıda satış emri girildiğini belirtti. Analist, korkunun yavaş yavaş kendini göstermeye başladığını ifade ettikten sonra yatırımcılara “sıkı tutunun” çağrısında bulundu.

Türkiye’deki kripto para ekosisteminin tanınan isimlerinden Efloud ise bunun oldukça normal bir durum olduğuna değindi. Efloud, fiyatın bir yerde patlamasının beklendiğini belirterek haklı bir serzenişte bulundu.

Bitcoin fiyatının böyle bir yükselişten sonra düzeltme yaşaması ise kesinlikle beklenen bir gelişme şeklinde yorumlanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!